• Tovertekenen aan met Thee aan Zee!

  8 april 2016

  KOM JE TOVERTEKENEN BIJ THEE AAN ZEE?

  Lieve cursist, cliënt (van nu of ooit) en nieuwsbrief lezer,

  Zondag 22 mei wordt een bijzondere dag. Ik ga dan voor het eerst samen met mijn moeder, Thea Oversteegen, een mooie dag verzorgen. Zij is Creatief Therapeut en Numerologe en geeft les in mandala tekenen. Ze heeft haar eigen methode ontwikkeld a.h.v. numerologie, kleurenleer en nog veel meer invloeden. Het is helend tekenen, een weg naar zelfinzicht, dat werkelijk nieuwe deuren naar je bewustzijn opent.

  Lees meer >> | 887 keer bekeken

 • Spannende momenten - sieraad geleverd...!

  25 oktober 2015

  Oud, niet broos. Kwetsbaar, niet zwak. Open, zonder opdringerig te zijn. Hij is een bijzonder man, deze kunstenaar. Kinderboeken, tv-series, cd’s vol liedjes. Hij heeft het allemaal gemaakt en gedeeld met de wereld. Mijn eigen dochter heeft er jaren van genoten. Nu zitten we samen op zijn bank.

  Een huis vol tekeningen, schilderijen en beelden. Stuk voor stuk objecten die hij met liefde heeft uitgezocht. Een verzamelaar van dingen die hem raken. Dat is hij.

  Daar zit ik dan. Met het sieraad dat ik op zijn verzoek voor zijn dochter maakte. De neiging om nogal onzeker te zijn bij aflevering, heb ik maar bij de voordeur achter me gelaten. Omdat ik de boodschap voor de draagster, die ik bij het maken van het sieraad ontving, goed ter harte heb genomen. "Misschien is wat jij weet en bent voor jou heel gewoon. Voor een ander kan het een bron van inspiratie zijn. Deel vrijelijk en zie hoe de ander groeit. En hoe je daardoor zelf groeit."

  Lees meer >> | 599 keer bekeken

 • Beadmaking

  12 september 2010

  Sieraad van LauraEen maand of twee geleden is er een sieraad van mij getoond in de Flair. Het bezoekersaantal op de site rees de pan uit en de aanvragen voor een workshop beadmaking kwamen binnen. Vandaag was de eerste ronde met leerlingen achter de open vlam, starend naar het smeltende glas. Verbaasd, een beetje onzeker, maar al gauw in extase. Het hete glas virus greep rap om zich heen. Met heel veel plezier, geduld en soms onverwacht creatieve ingrepen zijn er mooie sieraden ontstaan. En meer dan dat... Juweeltjes om naar te kijken. Een dag om aan terug te denken. 

  Lees meer >> | 603 keer bekeken