KOM JE TOVERTEKENEN BIJ THEE AAN ZEE?

Lieve cursist, cliënt (van nu of ooit) en nieuwsbrief lezer,

Zondag 22 mei wordt een bijzondere dag. Ik ga dan voor het eerst samen met mijn moeder, Thea Oversteegen, een mooie dag verzorgen. Zij is Creatief Therapeut en Numerologe en geeft les in mandala tekenen. Ze heeft haar eigen methode ontwikkeld a.h.v. numerologie, kleurenleer en nog veel meer invloeden. Het is helend tekenen, een weg naar zelfinzicht, dat werkelijk nieuwe deuren naar je bewustzijn opent.

Ik teken alweer twee jaar bij haar. Iedere 14 dagen met een vaste groep. Heerlijk ontspannen. Ik wil deze zondagen voor geen goud meer missen. Zoiets heerlijks gun ik jullie ook! En wat zou het leuk zijn met een fijne groep de 22e samen een reis op het gebied van onze wensen te maken!

We gaan een Numerologische Wensmandala maken.

Een heerlijke dag voor jezelf aan zee.

Met de Wet van Aantrekking je wens waarheid maken!

ZONDAG 22 MEI BIJ MEIJER AAN ZEE

11.00 – 17.00 UUR

Deze dag teken je stap voor stap jouw Numerologische Wensmandala onder leiding van Thea. Je hoeft dus niet te kunnen tekenen. Ze leert je over de wet van aantrekking en hoe numerologie te gebruiken om jouw wens vorm te geven en kracht bij te zetten.

Van mij krijg je deze dag een persoonlijke aura reading, waarbij je innerlijke kracht voelbaar wordt. Zodat eventuele beren op de weg ook makkelijker uit de weg te ruimen zijn.

Ook ontvang je een magisch cadeautje om je wens kracht bij te zetten en word je enorm verwend met toverthee/koffie, een uitgebreide lunch, een gezellig drankje & hapje onder de late middagzon.

Wil je meer weten?

Je kunt op de website www.tovertekenen.nu alles lezen over deze rustgevende en inspirerende dag. Je leest er ook wat de cursisten van Thea zeggen over het helend tekenen. Wees  wel gewaarschuwd, wie bij haar aan het tekenen gaat, komt er niet meer makkelijk vanaf. Het is een beetje verslavend, zo lekker! ;-)

AANBIEDING SPECIAAL VOOR JOU

 Deze heerlijke verwendag kost normaal € 125,00

Maar we doen jou als cursist, cliënt of nieuwsbrieflezer

 graag een aanbieding

 

Als je inschrijft voor 22 april betaal je slechts € 95,00!

 

INSCHRIJVEN

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op www.tovertekenen.nu

Voor meer informatie kun je ook een mail sturen naar reina@isitra.nl of even bellen naar 06 21 875 807. Ik hoor graag van je!

 

p.s. Als je de Facebook pagina Tovertekenen liked, blijf je automatisch op de hoogte van de volgende tovertekendagen. Liken kan hier: https://www.facebook.com/tovertekenen/?fref=ts

Thea Oversteegen

25 april 2016

Leuk dit in je nieuwsbrief! Heb je er reacties op? Door alle drukte om je heen heb je de kop omgekeerd, hihi


Reageer op dit bericht