Studio Isitra

Studio Isitra is gevestigd in 'Villa Isitra' te Bloemendaal. Ik geef er trainingen persoonlijke ontwikkeling & innerlijk leiderschap, coach mensen van goed naar beter en inspireer tot het ontdekken van wie je bent, weten wat je wilt en dat dan ook echt gaan leven. Ik maak graag gebruik van creatieve technieken om mensen op een speelse en lichte wijze in hun bewustwordingsproces te begeleiden.

Daarnaast schilder is en werk ik in mijn Studio als glaskunstenaar en edelsmid. Ik schilder graag Tibetaanse Tangha's, werk met verschillende glastechnieken zoals glas-in-lood, fusion (versmelten) en casting (gieten). Ontwerp en maak unieke sieraden, die het verhaal van jouw ziel vertellen, met (half) edelstenen en edelmetaal.

Ik werk met vrije, speelse en symbolische vormen. Ik hou van vormen die het hart en de ziel aanspreken. Vormen die op speelse, intuitieve wijze ontstaan. Die een beroep doen op je gevoel. Dat is ook wat voor mij het creatieve werk zo heerlijk maakt. Ik mag meestromen in wat er in me opkomt en vormgeven aan wat zich laat zien. Altijd een ontdekkingsreis!

Naast mijn eigen werk maak ik ook tijd voor werken in opdracht. Ik werk graag samen met kunstenaars om hun beeldtaal in glas te vertalen. Ik hou van wat ik doe. Het schilderen is voor mij een feestje, het glas magisch, de sieraden spiegeltjes van de ziel. Ik voel me gelukkig als ik me kan laten leiden door de inspiratie die ik ervaar op vele verschillende niveaus.

Kom kijken, ik ontmoet je graag!

Reina Oversteegen - Studio Isitra - Bloemendaal - 06-21 875 807 - reina@isitra.nl