(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Buddha of Compassion

2020

Contempleer op de Buddha van Mededogen voor meer inzicht en bewustzijn. We zijn allemaal een, deel van een geheel. Ervaar de rust en de stilte die er in je hart huist, als je afstemt op de liefde.

Ease

2020

With ease and grace rusten de Buddha’s in de ruimte. Vriendelijk turend, met geloken blik. Ken je dat gevoel, van ultieme rust en eenheid? Kijk maar...

Green Tara

2020

Groene Tara is de moeder van alle Buddha’s; godin van universeel mededogen, verlichting en brenger van bevrijding.

Shiva & Shakti

2020

Shiva & Shakti. Hij belichaamt de wijsheid, zij toont intuïtief de weg. Mannelijke en vrouwelijke kracht in balans.

True Beauty

2018

True beauty, ware schoonheid, komt altijd boven drijven. Juist door een leven lang stevig en gericht innerlijk te groeien. De blauwe steen is ruw, maar schitterd in alle rust. Gedragen door een stevige basis, de rechte lijn van het enige juiste pad... het jouwe.

Beauty prevails

2017

Een sieraad voor een prachtig, krachtige vrouw. Opdat zij zich haar schoonheid te allen tijde zal herinneren. Larimar in zilver, afgewerkt met roodkoper.

Doopschaal

2017

Doopschaal voor kerk De Regenboog, Leiden

Doopschaal in de oven

2017

Na het versmelten in het platte vlak, wordt de plaat glas gesmolten in de vorm in de oven.

Speels

2017

Dit zilver heeft zich prachtig laten gieten in sepia. Heel erg leuk om in een dagworkshop zelf te doen! Kijk onder de button Zilvergieten en kom spelen met zilver!

Flower of Life

2015

De levensbloem is het symbool voor eenheidsbewustzijn. De steen Zoisiet inspireert tot stevig staan als het gaat om je eigen waarheid.

Restauratie & Opnieuw zetten

2014

Drie panelen glas-in-lood uit het ouderlijk huis omgevormd tot een nieuw raam, passend in de huidige woning. Wat een juweeltje op de nieuwe plek!

Re-United

2011

Een sieraad voor hem en een sieraad voor haar. Na zijn vertrek re-united, voor altijd.

Angel in disguise

2010

 glazen hanger

Beadwork Being Green

2010

 Glaskralen & zilverdraad, groen & roodtinten

Florin Award

2010

 In opdracht van EPCA/Innopay: de Florin Award. Uitgereikt voor het meest innovatieve betaalproduct wereldwijd op de EPCA conferentie te Parijs. De Florins zijn via kilncasting gemaakt.

Gieten in de oven

2010

Beelden in de mal gevangen staan klaar in de oven om op 840 graden 'gegoten' te worden. Nog een paar dagen geduld... dan wordt duidelijk of het casting proces is gelukt!

Kamerscherm

2010

 Kamerscherm in samenwerking met Ad van Houdt. Strak design, kleurig glaswerk. Beauty!

Kerkraam in applique

2010

 Een 3 meter hoog raam, in opdracht van de Regenboog kerk uit Leiden. Het raam is opgebouwd uit gefusede panelen die zijn geappliqueerd (verlijmd) op een paneel floatglas. Een sprankelend mozaiek is geboren!

Mijn pad

2009

Verdieping, het pad gaan & tot grote hoogten stijgen. Het levenspad van een sterke vrouw. Brenger van bescherming & inspiratie. Binnenzijde verbergt een turkoois in moedergesteente...

Zandgieten

2009

 Vloeiend, gloeiend glas wordt met een grote schep heel precies in de zandmal gegoten...